Tedd jobbá egy család életét

Rendszeres adományok

Egyszeri adomány

Hálásak vagyunk minden olyan adományért, amellyel segíted a családjainkat, vagy magának az otthonainknak a működését. Kérlek, ha adományt adsz, akkor tiszta, rendezett állapotban juttasd el hozzánk.

Amire jelenleg szükségünk van:

Ha értesz valamilyen szakterülethez (pl. tánctanár, fodrász, fogász, szobafestő, stb), amivel kapcsolatban szívesen vállalsz önkéntes segítséget nálunk, akkor az alábbi űrlap beküldésével jelezheted a szándékodat. 

Ha van olyan lakásod, vagy lakrészed, ahová stabil és megbízható albérlőt keresel, akkor mi segítünk a családjaink közül olyanokat ajánlani, akiket mi is elfogadnánk albérlőknek. Emellett ezeket a családokat folyamatos utógondozásban részesítjük, így segítve őket a veled való még gördülékenyebb együttműködésben. 

A felajánlásodat az űrlap kitöltésével tudod jelezni, ami után mi fogunk keresni téged az űrlapon megadott telefonszámon.

 

Köszönjük!

Egy laikus segítő

Réz Anikó vagyok a Lábklinika tulajdonosa, lábápolással foglalkozom.

Mindig is szociális beállítottságú voltam, szeretek segíteni az embereken, a munkámban a vendégek lábfájdalmait, különböző körömproblémáit oldom meg. Ahogy a vállalkozásom fejlődött, éves szinten kisebb összegekkel egy-egy olyan szervezetet támogattam, amelyik gyerekek egészségével foglakozott. Jött egy futár évente kétszer, a pénzt odaadtam, megkaptam a köszönő levelet évente, de valahogy nem éreztem, illetve nem is tudtam, hogy a kis összegem célba ért- e.

Személyes, kicsit közelebbi kapcsolatot, célirányosabb segítséget szerettem volna nyújtani, és bár nagyon kényelmes volt, a korábbi adományozási formát feladtam.

Sok vendégem van, informálódtam, kérdezősködtem….

Egyik kedves vendégem, Sándor Andrea, aki az Ifjúságért Egyesület vezetője mesélt az ő szervezetükről, és annak tevékenységéről.

Egy ilyen egyesületnek igazán lehet segíteni!!!

Az elején kolléganőmmel Kállai Zsófival még ketten voltunk. Mindketten szerető családban nőttünk fel, és mondhatom ilyen családot is alapítottunk. Zsófinak 3, nekem 2 gyermekem van, akik nem szenvednek hiányt semmiben, tudják milyenek az ünnepek, milyen egy nyaralás, élmény a családdal, ajándék a fa alatt.

Így kezdődött….

Kezdetben a gyerekeink megunt, de még jó állapotú ruháit, játékait csomagoltuk be, vittük el a gyerekeknek. Vendégeknek meséltünk a tevékenységünkről, és meglepő volt, egyben nagyon megható, hogy rengetegen csatlakoztak.

Már 5 éve, szinte hagyománnyá vált jótékonysági tevékenységünk, ami minden évben november elején kezdődik. Lassan 2 éve egy új „angyalkával” gyarapodtunk, kolléganőnk Dóka Anikó személyében.

Folyamatosan fejlődünk, célirányos, a gyerekek kívánságainak megfelelő csomagokkal kedveskedünk, mely tartalmaz ruházatot, játékot. Ezenkívül gyermekeink is részt vesznek a készülődésben, a mézeskalács díszítésében, a csomagok kiosztásában. Jó ezt látni, erre nevelni őket.

Közel 45-50 gyermek karácsonyát tesszük szebbé évről-évre, és 26 családnak segítünk élelmiszerekkel. A vendégeink pénzadományai ezen kívül lehetővé tették, hogy év közbeni programokat is támogassunk (pl. gyereknap).

Hogy miért tesszük ezt?

Mert az esélyt mindenki megérdemli, megmutatni a szépet, a gyerekeknek az ünnepek értelmét, jó látni a szemük csillogását, örömüket.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy jóérzésű, önzetlen és segítőkész vendégek vesznek körül minket, akik velünk együtt tudják, hogy jót tenni jó!